Uitsluiting aansprakelijkheid

Hoewel de informatie op deze website met uiterste zorg is samengesteld en eengezonderleven.nl deze informatie steeds zoveel mogelijk volledig, nauwkeurig en actueel probeert te houden, kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend. Tevens kan geen garantie worden gegeven dat aangeboden diensten en producten altijd en tegen de aangeboden voorwaarden beschikbaar zijn.

In het bijzonder zijn alle prijzen op eengezonderleven.nl onder voorbehoud van spellings- en programmeerfouten, eengezonderleven.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van dergelijke fouten en er worden geen overeenkomsten gesloten op basis van dergelijke fouten. eengezonderleven.nl neemt geen verantwoordelijkheid en wij zijn niet aansprakelijk voor schade die wordt veroorzaakt door hyperlinks naar websites of diensten van derden op eengezonderleven.nl.

Auteursrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten op de inhoud van deze website berusten bij eengezonderleven.nl. Met uitzondering van gedeelde inhoud van externe websites en foto's die onder de Creative Commons licentie van PexelsPixabay, Unsplash zijn gelicenseerd.

Het is niet toegestaan deze materialen te kopiëren, (verder) te verspreiden of anderszins te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van eengezonderleven.nl, behoudens eventuele afwijkingen in dwingend recht (zoals het citaatrecht), tenzij anders aangegeven voor specifieke materialen. Neem contact op voor overleg.

Links naar andere websites

De sites die op deze website als link zijn opgenomen staan niet onder beheer van eengezonderleven.nl en zijn slechts opgenomen voor uw gemak, eengezonderleven.nl heeft geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze sites van derden.

Overige

Deze disclaimer kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Een Gezonder Leven Cookies

Deze website gebruikt technische, functionele, affiliate en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy en zorgen voor een optimale werking van de website.