Dagschema voeding & beweging november 2022

Mijn leefstijl update, afvallen zonder dieet gaat natuurlijk met "ups en downs" dat hoort erbij. In november ben ik een paar keer heerlijk uit eten geweest en dat was direct zichtbaar op de weegschaal.

Daarna lukte het me wonderbaarlijk goed om de draad weer op te pakken (een punt waar ik in het verleden bij de meeste diëten vaak afhaakte) en ik ben toch nog een kilo afgevallen (totaal nu 3 kilo eraf) dus dat is natuurlijk prima!

Ik merk dat het over het algemeen overdag goed gaat met vooral voedzame recepten (zoals een ovenschotel, stamppot, wok met volkoren noodles, volkoren spaghetti met garnalen of kipstoof). Toch vind ik het vooral 's avonds regelmatig lastig om niet te gaan snaaien.

Ik koop al ruim een jaar geen chips, koeken en bijna geen chocolade meer, maar ongezouten noten zijn ook calorierijk en het lukt me meestal niet om het bij één handje te houden. Dus probeer ik als ik 's avonds "snaaidrang" krijg vaker fruit te eten of wat groenten met hummus. 

Ik heb in november 117.000 stappen gezet, iedere dag minimaal een half uur wandelen en een aantal keer per week een uur. Mijn doel voor december is minimaal 120.000 stappen en 1 kilo eraf!

Om mezelf en anderen te (blijven) motiveren deel ik graag regelmatig mijn dagschema voeding & beweging.

Delen via social media en e-mail
Een Gezonder Leven Cookies

Deze website gebruikt technische, functionele, affiliate en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy en zorgen voor een optimale werking van de website.